25 maj, 2014

Bröllopsgåva,Bröllopsbok,Bröllopskort med pengar eller presentkort

Sommaren är här och för mig betyder det Bröllopstider;) tyvärr inga bröllop för mig att besöka men andra har och jag får göra kort;);) Detta kortet skickades med posten ner till Småland, jag var nervös över postgången( man vet ju hur en del paket är skavda hit och dit) för att det är första gången jag skickade kort, annars har de som köpt bott i närområdet.. Riktigt roligt och det värmer att det ibland kommer in mail till mig med beställningar;);) 

Här kommer ett Bröllopskort i lila toner.
Vikning; bokkort
Stämpel: The greeting farm wedding
Papper: panduro
Lilarutiga bakgrunden är washitejp
Textstämpeln: scrap ut up( vågat inte svara på märket-love is patient..
Stenar: creativica
Stämpeln är målad med promakers och sedan har den en 3D effekt med lager på lager för att få djup. Ni ser kanske på armen och blomman i håret är mer utåt stående. Gillar den effekten:) spetskanten är utstansat med en die från magnolia. Kortet låses men de två banden i hjärtat, det är bara att kana ner det. Formen på pappret bakom brudparet är en spellbinder die.


Här är insidan av kortet/boken. En liten tag för att skriva en hälsning på samt den fickan kan man lägga pengar/presentkort etc om man ger det i present. Även här har jag använt av magnolias die. Kring själva bokdelen så har jag använt mig av en Martha Steward stans, ser ut som spiral.
Texten: love is patient..
En tag med band runt, ett hjärta med" Made with Love

Boken i sin helhet.. En jätte bra gåva som sticker ut lite på presentbordet;)

1 kommentar:

  1. Vilket fint kort. Gillar ditt val av stämpel, så kul att se lite annat än Magnolia.
    Tusen tack för din snälla kommentar hos mig. Jag har gjort en film om hur man tonar ut fotot, du hittar det här: http://www.sweeterwithsugar.se/2014/05/how-to-fade-out-photo-in-photoshop.html
    Ha en riktigt skön söndag!

    SvaraRadera

Kul att du har hittat hit!